OPSPORING VAN ELEKTRONISCHE (SPIONAGE) SYSTEMEN

Als u er zeker van wilt zijn dat de plaatsen die u bezoekt vrij zijn van ongewenste afluisterapparatuur, verborgen camera’s of welke vorm van spionage dan ook, dan kunnen wij u helpen. Wij hebben jarenlange praktijkervaring op dit gebied. Onze sweepservice is er voor zowel bedrijven dan wel particulieren en alle belanghebbende in welke vorm dan ook. Wij zijn in binnen én buitenland actief en staan 24 uur per dag voor u klaar.


ONGEWENSTE SPIONAGE APPARATUUR ?

Sweepservice.nl kan voor u een gedegen professionele sweep (elektronische/fysiek onderzoek) uitvoeren op een door u gewenste locatie en tijdstip voor bijvoorbeeld:

 

 • Plaatsen die u bezoekt vrij van spionage apparatuur;
 • Plaatsen waar u verblijft vrij van ongewenste afluisterapparatuur;
 • Plaatsen waar uw vertrouwelijke conversaties plaatsvinden vrij van verborgen camera's.

 

Wij beschikken over een team van 4 elektronische onderzoekspecialisten met totaal 20 jaar elektronisch onderzoek (contraspionage) ervaring die desgewenst ingezet kunnen worden voor een klein, middel of groot project. 

Zoals verwacht maken wij gebruik van zeer geavanceerde professionele opspoor systemen (contraspionage apparatuur) die voldoet aan de hedendaagse norm.

 

10 JAAR PRAKTIJK ERVARING

Sweepservice maakt onder andere gebruik van:

 • RF detectors;
 • Spectrum analyzers tot 24 GHz;
 • Non linear junction detectors;
 • Warmtebeeld camera's;
 • Ultasonic detectors;
 • Endoscoop camera's;
 • Contraspionage systemen afhankelijk van het te onderzoeken object.


Wij hebben meer dan 10 jaar praktijk ervaring met het toepassen van signaal-analytische technieken en overige bijkomende technieken. Wij zullen desgewenst alle technieken uitvoerig inzetten tijdens het onderzoek voor een gewenst resultaat.
Na een uitgebreid onderzoek ontvangt u desgewenst (op aanvraag) een rapport met de bevindingen van het onderzoek van het onderzocht object.

 


GPRS & GSM TRACKERS

Het komt regelmatig voor dat auto's, caravans en/of boten vakkundig voorzien worden van gprs/gsm trackers. Ze worden verstopt in of onder een transportmiddel. Dit geldt natuurlijk ook voor (vakantie ) woningen en bedrijven waar men vaak een andere vorm van spionage gebruikt. Bijvoorbeeld:

 • Optische taps;
 • RF taps;
 • Draadtaps;
 • GSM taps.


Wanneer wij uw voertuig of woning geïnspecteerd hebben kunt u er vanuit gaan dat het gecontroleerde object voor 100% gecontroleerd is op dergelijke apparatuur. De tijd die voor een elektronisch / fysiek onderzoek ( sweep ) nodig is varieert van enkele uren tot soms wel dagen. Dit hangt af van het object.

 


WORDT U AFGELUISTERD?

Het gebeurd steeds vaker dat concurrenten of belanghebbenden u bespioneren door middel van afluisterapparatuur of volgsystemen. Het is makkelijk en goedkoop om deze apparatuur aan te schaffen en deze worden vervolgens ongezien in uw voertuig geplaatst. Op deze manier kan zeer gevoelige informatie vergaard worden die u liever privé houdt.

 

Als u er zeker van wilt zijn dat de plaatsen die u bezoekt en waar uw vergaderingen plaatsvinden, vrij zijn van ongewenste afluisterapparatuur, verborgen camera’s of welke vorm van spionage dan ook, dan kunnen wij u helpen. Wij hebben een jarenlange praktijkervaring op dit gebied. Wij bieden onze diensten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

 


NEEM CONTACT OP

Sweepservice.nl staat voor het sweepen (onderzoeken) van een bepaalde ruimte of object op de aanwezigheid van afluisterapparatuur en wordt ook wel TSCM genoemd, wat Technical surveillance counter-measures betekent.